Avantaje

Avantaje:

1. Economie. Panoul SUNJOY este CEL MAI EFICIENT MOD DE INCALZIRE, cu un randament de peste 96% si consum cu pina la 50% mai mic decit oricare alta varianta moderna de incalzire – de aici si pretul imbatabil, mult mai scazut decat alte solutii de pe piata.

2. Efect terapeutic important

– efect anti imbatranire;
– relaxeaza si reduce stresul;
– regleaza hipertensiunea arteriala;
– imbunatateste circulatia sanguina;
– intareste sistemul imunitar;
– puternic efect anticancerigen;
– amelioreaza simptomele diverselor alergii;
– amelioreaza simptomele astmului;
– amelioreaza simptomele menopauzei si ale depresiei.

3. Efect anibacterian – elimina 99% din viruşi, microbi, bacterii. Elimina mirosurile neplacute si fumul, distruge in proportie de 99% virusii, microbii si bacteriile periculoase pentru sanatate, precum si acarienii din locuinte (se pot pune la dispozitie teste si analize de laborator).

4. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi. In scurt timp de la instalare, panoul SUNJOY elimina complet igrasia si ajuta la stabilirea unei umiditati optime in incapere. Panoul este prevazut cu termostat care mentine temperatura constanta si uniforma, la valoarea setata

5. Nu produce deloc zgomot, curenti de aer si praf – efect antifum si antipraf.

6. Nu prezinta niciun pericol de incendiu sau accidente. Se pot monta in locuinte, scoli, gradinite, spitale, birouri, biserici si in general in orice spatii inchise.

7. Montaj simplu si rapid – costuri minime. Panourile radiante pot fi puse pe pereti sau pe tavan. Se preteaza perfect incalzirii bailor si nu ocupa deloc spatiu in incaperi. Nu sunt necesare aprobari, instalatii speciale sau intocmirea unui proiect. Se leaga la reteaua de 220V existenta (la priza), fara nicio modificare la reteaua de curent a casei.

8. Cheltuieli de intretinere 0. Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile.

9. Verificate, certificate si omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume.

10. Perfect ecologice – fara niciun fel de reziduuri poluante.

11. Termen de garantie 10 ani.

12. Durata de viata: peste 25 ani.

13. PRET INCREDIBIL – INVESTITIE AMORTIZABILA IN CEL MULT 3 ANI !

Avantajele panoului Sunjoy in comparatie cu centrala pe gaz, curent sau paleti:

– o centrala pe gaz, curent sau peleti are durata medie de viata 8 ani, timp in care necesita revizii, intretinere si consumabile ce dubleaza pretul initial . Durata medie de viata a panoului Sunjoy este de 25 ani, fara service, fara consumabile, fara revizii, fara nicio cheltuiala!
 

– o centrala pe gaz, curent sau peleti are in medie 2 ani garantie. PANOUL SUNJOY ARE 10 ANI GARANTIE ! Cu alte cuvinte, un panou SUNJOY e de aproximativ 4 ori mai ieftin.
 

– montarea unei centrale pe gaz necesita aprobari, autorizatii, proiect, birocratie, timp pierdut, santier. Panoul SUNJOY este extrem de simplu de montat pe perete sau tavan, nu necesita proiect si nici aprobari fiind legat la priza. Curatenie speciala dupa montaj – nu e cazul!
 

– centrala pe gaz sau paleti are un risc mult mai ridicat de explozie sau incendiu, comparativ cu un panou SUNJOY care garanteaza siguranta intregii familii.
 

– centrala pe gaz, curent sau peleti nu combate igrasia. De multe ori se intampla ca temperatura sa fie neuniforma in camera, iar caldura generata, uscata. Panoul SUNJOY are efecte benefice asupra organismului uman eliminand igrasia si condensul. In plus, garanteaza o temperatura uniforma in toata camera, umiditate optima si are efecte benefice antifum si antipraf, efect dezodorizant si antibacterial.
 

– incalzirea prin calorifere genereaza un aer uscat, praf in permanenta miscare. Panoul Sunjoy nu genereaza curenti de aer, astfel incat are efecte terapeutice extraordinare!
 

– atunci cand o incapere este incalzita prin calorifer pot aparea diferente de temperatura intre podea si tavan de pana la 10 grade. Panourile Sunjoy asigura o caldura uniforma – specialistii nostri au masurat cel mult 2 grade diferenta intre tavan si podea.
 

– cheltuielile cu incalzirea asigurata prin panouri SUNJOY sint in medie cu 20-30% mai mici decit in cazul incalzirii prin centrala pe gaz, cu 50% mai reduse fata de incalzirea prin centrala pe curent si cu 30% mai reduse decat cele generate de incalzirea prin centrala pe peleti.
 

 

DIFERENŢE SUNJOY – PRIMA

  • Termen de garantie: SUNJOY – 10 ani garantie, PRIMA – 5 ani garantie
  • Durata medie de viata: SUNJOY – 25 ani, PRIMA 20 ani
  • Termizolatie pe fata dorsala: SUNJOY da, PRIMA da
  • Efect terapeutic: SUNJOY da, PRIMA nu
  • Randament: SUNJOY 98 %, PRIMA 95%
  • Efect anti bacterian:, antipraf, antifum: SUNJOY da, PRIMA nu
  • Tehnologie: SUNJOY – tehnologie revolutionara TURMALINA, PRIMA – fibra de carbon
  • Efect dezodorizant: SUNJOY da, PRIMA nu
  • Tara de fabricatie: SUNJOY – Asamblate in U.E. , PRIMA – Asamblate in U.E.
  • Montaj: SUNJOY foarte simplu, PRIMA, foarte simplu pe perete sau tavan.

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC

Depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 6-7 ore pe zi). In fapt panoul radiant nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant Sunjoy face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un panou SR 8 de 866W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna. Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic sau puteti folosi termostatul de priza.

ATENŢIUNE!

Recomandarea panoului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de panou intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sint incalzite, panoul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI PANOUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuinteti sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti panou(ri) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Fiecare panou este prevazut cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT!

Enter your keyword