Tablouri Carbon crystal

Tip panou Putere Dimensiuni panou Marimea camerei Pret
H3 (oglinda) 300 W 600 x 600×25 mm pt. camere de 0—4 mp, H = 2,5m 300 euro + tva

 

H3 (oglinda)

Oferta lunii! – 20% REDUCERE

240.00 € + TVA  300.00 € + TVA
Marimea camerei: 0—4 mp, H = 2,5m
Putere: 300 W
Dimensiuni panou: 600 x 600 × 25 mm

Fussion Glass 5

Oferta lunii! – 50% REDUCERE

125.00 € + TVA  249.00 € + TVA
Marimea camerei: de 0—8 mp, H = 2,5m
Putere: 450 W
Dimensiuni panou: 600 x900 mm

Fussion Glass 6

Oferta lunii! – 50% REDUCERE

140.00 € + TVA  279.00 € + TVA
Marimea camerei: de 6—12 mp, H = 2,5m
Putere: 620 W
Dimensiuni panou: 600 x900 mm

1. Termen de garantie: SUNJOY – 10 ani garantie, PRIMA – 5 ani garantie

2. Durata medie de viata: SUNJOY – 25 ani, PRIMA 20 ani

3. Termizolatie pe fata dorsala: SUNJOY da, PRIMA da

4. Efect terapeutic: SUNJOY da, PRIMA nu

5. Randament: SUNJOY 98 %, PRIMA 95%

6. Efect anti bacterian:, antipraf, antifum: SUNJOY da, PRIMA nu

7. Tehnologie: SUNJOY – tehnologie revolutionara TURMALINA, PRIMA – fibra de carbon

8. Efect dezodorizant: SUNJOY da, PRIMA nu

9. Tara de fabricatie: SUNJOY – Korea de Sud, PRIMA – FIRMA GERMANA la o fabrica din China

10. Montaj: SUNJOY foarte simplu, PRIMA, foarte simplu pe perete sau tavan.

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC

Depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc. In medie, iarna, un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 6-7 ore pe zi). De fapt, panoul radiant nu face altceva decat sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant Sunjoy face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un panou SR 8 de 866W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna. Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic sau puteti folosi termostatul de priza.

ATENTIE!

Recomandarea panoului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de panou intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sunt incalzite, panoul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI PANOUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuintei sa ramana neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti panou(ri) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit).AVANTAJELE TABLOULUI CARBON CRYSTAL:

1. economie de pina la 50% la factura de incalzire.
2. 5 ani termen de garantie
3. peste 20 ani durata de viata
4. efecte benefice sanatatii
5. design deosebit – posibilitatea alegerii imaginii
6. posibilitate de personalizare la cerere
7. preturi incredibile
8. montaj simplu si rapid
9. prevazute cu termostat
10. fara service, revizii, consumabile

DIFERENTE PANOURI RADIANTE – TABLOUL CARBON – CRYSTAL
1. Panourile radiante pot fi montate atit pe tavan cit si pe perete – tabloul C-crystal doar pe perete
2. Panourile sint din tabla de aluminiu de culoare alba
3. Panourile SUNJOY au la baza tehnologia revolutionara TURMALINA, tabloul C-crystal are la baza tehnologia Carbon – Crystal.
4. Panourile SUNJOY emit ioni negativi si nanosilver permanent (chiar si atunci cind nu sint legate la o sursa de curent), FUSSION GLASS emit ioni negativi (nu si nanosilver, dar numai atunci cind indeplinesc functia de incalzire), iar PRIMA si tabloul C-crystal au doar functia de incalzire (fara efect terapeutic)
5. Panourile SUNJOY au efect antifum, dezodorizant si antibacterian – FUSSION GLASS, tabloul C-crystal si PRIMA nu au aceste calitati
6. Panourile SUNJOY si PRIMA sint izolate pe partea dorsala, FUSSION GLASS, tabloul C-crystal nu
7. SUNJOY sint fabricate in Corea de Sud, FUSSION GLASS in Germania, tabloul C-crystal si PRIMA in China
8. SUNJOY are 96-98% randament, PRIMA si tabloul C-crystal 95-98% si FUSSION GLASS 90%
9. Durata medie de viata: SUNJOY 25 ani, FUSSION GLASS 10 ani,  PRIMA 20 ani, tabloul C-crystal 20 ani !

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC

Depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc. In medie, iarna, un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 6-7 ore pe zi). In fapt, panoul radiant nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant Helvetic face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

Atentie!
Recomandarea aparatului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la randul lor. Daca puneti un astfel de aparat intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sunt incalzite, aparatul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar aparatul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI APARATUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuintei sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti aparat(e) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus.

DE ULTIMA GENERATIE –  DOAR 60 GRADE TEMPERATURA LA SUPRAFATA – FARA PERICOL DE ARSURI ACCIDENTALE – DOAR 6 kg GREUTATE !!!

NU E NEVOIE DE NICIO MODIFICARE LA RETEAUA DE CURENT EXISTENTA – NU SUPRASOLICITA RETEAUA – FUNCTIONEAZA LA PRIZA EXISTENTA !!!

TEMPERATURA UNIFORMA PERMANENTA IN TOATA INCAPEREA, REGLABILA LA TERMOSTAT, FARA SA FIE NECESARA PERMANENTA MODIFICARE PE DIVERSE TREPTE DE PUTERE PENTRU A AVEA CONFORT TERMIC !!!

Enter your keyword